• Diesel
  21 Oct 2010

  Astazi mami a plecat de dimineata la serviciu si s-a intors seara ,dar nu cu mana goala, ci cu 2 plicuri de Wiskas, spre deliciul meu ca fraierele astea doua nu mananca.Am vazut ca a luat-o pe Tzushti si a plecat cu ea in rucsac, biata de ea miorlaia sfasietor, stiu ca ii este frica sa iasa din casa. Dupa vreo jumatate de ora s-a intors si mi-a povestit ca a fost la doctor, facuse doua injectii care nu au durut-o deloc si si nenea doctorul i-a pus o pipeta antipurici dupa ceafa. Of, numai Rona asta ne aduce purici de afara. In fine, a facut o alergie si i-a cazut blanita cat un banutz, dar acum este bine si ne jucam.

  Simpatic · Link Permanent · 4 comentarii
  • Tomi Şi mie mi-a adus mami un spray antipurici, mă tot ameninţă că mă dă cu el, zice că am luat de la cele două escapade! Am căzut/zburat de la etajul şase, de două ori şi am stat câteva ore în tufişurile din grădina blocului!
   21 Oct 2010
  • Fara nume hmmmm si eu am avut purici o data cand eram mai mica, da de atunci n-am mai luat ... am scapat :))
   21 Oct 2010
  • Diesel Noi nu iesim nicioadata din casa si nici nu ne intalnim cu Rona care aduce purici de afara de prin boschetii prin care plimba ea, dar nu stiu cu naiba ajung pe noi creaturile astea! Acum trebuie sa ne deparazitam toate. Si ma gandesc cate plicuri de Whiskas am putea cumpara cu banii pe care ii da mami pe pipetele astea.
   22 Oct 2010
  • Fara nume of dragalasul de tine....ce sa faci ca trebe sa scapi de nenorocitii aia mici :(( .... nici eu nu ies din casa si tot am luat atuncia, cine stie ce fac astia micii, atata sar si se invart pana ajung pe noi... lasa ca au mamicile noastre ac de cojocu' lor :))
   23 Oct 2010