• Martina
  04 Aug 2011

  Sunt extrem de suparata. M-am trezit pe la 3,00 dimineta de tipetele disperate ale unei pisici si latraturi de caini, iar dupa cateva secunde si strigate de oameni. Sotul meu a iesit si in parcare a gasit aproximativ 10 caini, pe care i-a alungat, insa deja omorasera pisica. Cand s-a apropiat de ea, a recunoscut un motanel care in ultimul timp venea si el pe geam la noi sa manance, cum vine si celalalt motan. Era un pisoi extrem de bland, tot timpul mieuna si vroia sa il mangaiem. Avem si poze cu el la geam. Il stiam de anul trecut, cand era pui si obisnuiam sa le dam de mancare mamei si fratilor lui.
  Intamplarea confirma spusele vecinilor nostri despre faptul ca zona in care locuim, piata Ramnicu Sarat, noaptea cainii se aduna in haita si vaneaza pisici, dar nu de foame, pt ca nu le mananca, doar de distractie. In fiecare vara am gasit cel putin 1-2 pisici moarte, la intervale diferite, dar credeam ca au fost calcate de masini. Acum inteleg ca erau omorate de caini. Ziua nu exista o haita de caini pt ca as sti despre ce este vorba. Exista cativa caini la piata si banuiesc faptul ca se aduna mai multi si vin in zonele de blocuri.
  Nu imi pare rau ca am semnat petitia contra eutanasierii cainilor, dar situatia asta este inacceptabila si incep sa cred ca ar trebui sa fie stransi de pe strazi, pt ca atunci cand sunt in haita devin criminali. :'-(

  Simpatic · Link Permanent · 2 comentarii
  • Brumi ar trebui stransi de pe strada , dar nu eutanasiati!!
   04 Aug 2011
  • Martina Azi noapte am facut pe paznicii si am asteptat haita. Am descoperit de unde vin. Traverseaza bulevardul si vin in spatele blocurilor la "distractie". I-am pus pe fuga doar, desi meritau o corectie serioasa pt ceea ce fac. Din fericire nu toti cainii din zona au preocupari de vanatori. Ar trebui totusi sa fie adunati de pe strazi, nu omorati. Problema e ca nu are cine sa-i stranga si nici unde sa-i duca si chiar daca ar avea nu vor avea bani pt hrana. Dar, noi suntem romanii...(versurile le stiti)
   05 Aug 2011