• Vuvuzela
  20 Nov 2010

  Vreau sa va propun ceva! "Stapanii" nostri se tot lauda cu noi ca suntem frumosi, ne imbraca cu te miri ce minuni, ne pun funde, moate si ciucuri si nici macar nu se gandesc ca noi suntem in primul rand inteligenti si suficient de destepti incat sa-i suportam.....Va propun sa-mi scrieti ce ispravi deosebite faceti, ce IQ aveti nu de alta dar trebuie sa ne laudam singuri daca altii nu o fac. Am sa va dau un exemplu de isprava nemaiponemita, nemaiauzita!!!!!!!!!!!!
  De cateva zile intimitatea mi-a fost invadata de un ditamai dulaul. E o "achizitie" noua a mini-stapanei (un caine de pe strada a fost luat de hingheri. Roua, mama adoptiva a lui Idefix si doctorita veterinara in devenire s-a dat de 3 ori peste cap si surpriza: nu s-a transformat in broscoi ci a adus dulaul acasa, castrat, hipiot (are piercing la o ureche) cu ditamai gulerul de plastic la gat ( sa nu se spele si sa-si desfaca operatia) si amarat ca vai de lume. A zacut cam 2 zile dar acum e bine. Dar sa revin la isprava mea. Cand am vazut invadatorul plus compania (ca Roua a zis ca cel mai bine intelegi un caine daca dormi pe pres langa el...) m-am cam zbarlit, m-am foit si in cele din urma am hotarat sa imi iau lumea in cap. Asa ca am deschis usa de la cusca si m-am fluturat prin casa toata noaptea privindu-i de sus, de jos, din lateral...Dimineata au vazut si ele, mamita si mam'mare ca nu mai sunt in cusca m-au gasit si m-au bagat la loc acuzandu-se reciproc ca au uitat deschisa usita....Ca sa le curm disputa la nici 5 minute mi-am deschis usa din nou si am zburat asa in joaca aproape de cusca de unde le priveam cum se dau de ceasul morti sa ma gaseasca prin toate cotloanele...Acum s-au lamurit si drept...recompensa mi-au tuflit ditamai cartea peste usita. Probabil asteapta sa vada daca incep sa citesc. Acum toata treaba e ca usita de la cusca este undeva in tavanul custii, din aia glisanta asa ca nu e deloc usor sa o deschizi. Concluzia (la care in sfarsit au ajuns ai mei) este ca sunt desteapta foc. Evident, nu?
  Astept povesti de la voi. Pa pa! VuVu!

  • Însă cel mai mult îmi place să stau cu burta pe carte... ştiţi ce bine se doarme?:))
   21 Nov 2010
  • Tomi numai cu burta? cu totul se sta bine pe carte, nu stiu de ce se supara mami!
   21 Nov 2010
  • Mami a ta e la şcoală, Tomi?
   21 Nov 2010
  • Tomi Mami a mea e la şcoală de când se ştie... şi nu mai termină, deşi s-a apucat în paralel şi de altceva, că de aia vine târziu acasă şi nu stă destul cu mine!
   21 Nov 2010