:P ">
 • Edward
  14 May 2011

  URAT!
  Urat sa.ti vezi colegii cum dau cu piciorul intr.o broasca...;
  Urat sa vezi cum o dau ce spray de Graffiti (care e toxic pt. oameni ..dapai pt..animale);
  Urat sa tipi la ei sa se opreasaca dar nimeni nu te baga in seama..si mai si rad;
  Urat sa vezi biata faptura cu se taraste pana la zid si cade la pamant si se adcunde in iarba indurerata...;
  Urat sa ajungi tiinta badjocorii ca ai aparat o biata fiinta....;dar si mai URAT e ca vedeam cum sufera biata broasca si imi parea asa rau de ea incat vroiam sa o ia.u de acolo..dar nu am putut.. :(
  ...,,mama ,apara o broasca!=))" DOAMNE! NU E DOAR O BROASCA,E SI EA UN SUFLET!CU CE A GRESIT?!DE CE ISI BAT JOC DE EA?!!-in acel moment imi venea sa iau tubul de spray si sa le dau in fata,exact cum i.au facut ei acelei broscute...dar era directorul pe acolo...dar fiecare o sa si.o ia intr.o zi pt. tot raul care il au facut acelei broaste!
  si eu am suferit cu aceea broscuta cand vedeam cum sufera si ca nu mai putea de durere...ffff .si lumea se mai si amuza.asta e culmea.

  scuze daca va plictisesc dar mie nu mi se pare NORMAL cum gandesc unii!>:P

  • Edward Nu o sa.mi fie niciodata teama sa apar un animal,fie el oricat de "neinsimnificativ" pentru ca nu.mi sta in fire sa `tac si sa suport` si sa vad asa ceva.
   Si nimeni,niciodata nu ma va determina sa fac asa ceva..poate ca lor nu le pasa de o broasca sau de un melc sau chiar de o pisica sau un caine dar mie imi pasa si mai ales daca e vorba de o pisica,fac foarte urat ,dar nu numai la pisici,la toate animalele..
   11 ani in urma
  • tzutzu acesti oameni sunt niste BRUTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   11 ani in urma
  • Martina Ioana, e bine ca avem aceeasi reactie si sper ca dreptul la viata al animalelor sa fie respectat, nu calcat in picioare de idioti.
   11 ani in urma
  • Edward sa speram..:)
   11 ani in urma