Multe surprize pentru tine si animalutul tau la PetExpo


Pentru orice animal de companie – catel, pisica, pesti, hamster, iepuras, papagal, reptila etc., vei gasi la PetExpo cea mai larga paleta de produse si servicii pentru ingrijirea lui, preturi cu discount, consultanta, precum si o platforma de intalniri si de socializare in care poti intra in contact cu persoane care impartasesc acelasi hobby sau acelasi domeniu profesional cu tine.

Pentru orice animal de companie – catel, pisica, pesti, hamster, iepuras, papagal, reptila etc., vei gasi la PetExpo cea mai larga paleta de produse si servicii pentru ingrijirea lui, preturi cu discount, consultanta, precum si o platforma de intalniri si de socializare in care poti intra in contact cu persoane care impartasesc acelasi hobby sau acelasi domeniu profesional cu tine.

Vino cu animalutul tau la PetExpo si participa la jocurile si concursurile organizate in Arena PetExpo. Nu te vei plictisi nici-un moment asistand la numeroasele demonstratii ce vor avea loc pe parcursul targului si chiar vei avea posibilitatea sa afli ce fel de echipa formezi tu cu prietenul tau devotat participand la diverse concursuri.

Arena PetExpo, nucleul evenimentului pentru iubitorii de animale gazduieste in regim non-stop jocuri si concursuri cu animalele vizitatorilor, precum si demonstratii profesionle de dresaj, traseu cu obstacole, prezentare de moda canina, prezentari de rase canine si feline si multe alte surprize. De asemenea fiecare expozant va incerca sa te surprinda cat mai placut prin concursuri si diverse activitati distractive pentru tine, pentru animalute dar si pentru copii.

 

Catei si pisicute de rasa, porcusori de Guineea, iepurasi, pasari exotice, acvarii de vis

 

Expozitii de caini si pisici
La PetExpo vor fi prezenti crescatori profesionisti de caini si pisici care vor expune cele mai frumoase si atragatoare exemplare.

Expozitii de porcusori de Guineea
Prezentare rase porcusori de guineea, precum ANGORA, MOHAIR, TAN, OTTER si FOX; concursuri de frumusete, urmate de seminarii de specialitate.

Expozitii de pasari exotice
Canari de culoare, postura sau cantec, indigene, cinteze exotice, perusi si papagali de soi vor fi prezenti la PetExpo.

Expozitii de animale mici
La PetExpo gasesti iepuri pitici din rasele berbecat, cap de leu, hotot, agouti, loh si cashmir, porcusori din rasele sheltie, peruan, texel, coronet si abessin, hamsteri din rasele roborovski si pitic de rusia, soareci dansatori, arici pitici africani si chinchile.

Acvarii de vis
La PetExpo vor fi expuse cele mai frumoase acvarii si cele mai interesante specii de pesti exotici. Expozantii specializati in acvaristica vor aduce la PetExpo animale de apa spectaculoase, constructii acvaristice deosebite si ultimele noutati in domeniul echipamentelor de specialitate si al hranei pentru pesti.

Adoptii de catei si pisicute
Ca in fiecare an, PetExpo Romania sprijina animalele comunitare si aduce in numar cat mai mare asociatiile pentru protectia animalelor la targ. Contribuie si tu la binele societatii si ajuta animalele abandonate, oferindu-le un adapost. Prin adoptia unui catel sau a unei pisici de la o asociatie inregistrata esti asigurat ca animalul are toate sterilizarile in regula, castigi un prieten de nadejde si te implici in binele comunitatii in care traiesti.

Va asteptam cu mic, cu mare la PetExpo, cel mai mare eveniment dedicat animalelor de companie din Romania, in perioada 31Mai – 2Iunie la Romexpo.

sursa: petexpo.ro

Cele mai citite articole

Vineri incepe PetExpo!

In acest weekend are loc PetExpo, cel mai asteptat eveniment dedicat animalelor de companie, la Romexpo, in pavilionul C6.

A fost desemnata Mascota PetExpo 2013

Micutul Prince a castigat concursul “Vrei sa-ti faci animalutul vedeta” desfasurat in reteaua sociala Facebook, primind 887 Like-uri. Lupta a fost stransa pana in ultimul moment,...

A mai ramas doar o luna pana la cel mai mai mare eveniment dedicat animalelor, PetExpo

Cel mai mare eveniment dedicat animalelor de companie din Romania revine in perioada 31 Mai – 2 Iunie cu cea mai dinamica editie de pana acum.   PetExpo este paradisul...

PetExpo Romania 2013, intre 31 Mai - 2 Iunie 2013 la Romexpo, Bucuresti

Aflat in 2013 la cea de-a cincea editie, PetExpo Romania se desfasoara anul acesta la sfarsitul primaverii la Romexpo tocmai pentru ca tu sa te bucuri in cele mai bune conditii de cea mai...