PetExpo Romania 2012 se apropie, au mai ramas 16 zile!


Au mai ramas 16 zile pana la marea deschidere a singurului targ dedicate animalelor de companie din Romania, PetExpo 2012, Romexpo, pavilionul C1.

Au mai ramas 16 zile pana la marea deschidere a singurului targ dedicate animalelor de companie din Romania, PetExpo 2012, Romexpo, pavilionul C1. 


La PetExpo Romania 2012 poti admira o varietate larga de specii si rase de animale iar specialistii din domeniul iti vor oferi informatii importante pentru crestearea si dezvoltarea armonioasa a animalutului tau. 


Pe toata durata targului vei putea admira cele mai frumoase exemplare de caini si pisici aduse special pentru eveniment,  vei putea vedea ce se mai poarta in materie de fashion pentru animalele de companie,  atat din punct de vedere vestimentar cat si din punct de vedere al tunsorilor.


Suntem convinsi ca intotdeauna intelegerea cu animalutul tau a constituit un aspect important pentru tine, la PetEXpo Romania vei putea lua parte la cateva lectii de dresaj  oferite de dresori profesionisti.


Pentru ca intotdeauna animalele exotice au constituit o atractie aparte, tot cu ocazia targului care incepe pe data de 22 iunie vei putea  admira mai multe exemplare de toate felurile: pasari exotice, reptile, insecte, rozatoare.
Frumusetea acvatica va fi adusa la PetExpo Romania 2012 printr-o expozitie de acvarii cu adevarat deosebite si de neratat.


PetExpo Romania
www.petexpo.ro
 

Cele mai citite articole

Vineri incepe PetExpo!

In acest weekend are loc PetExpo, cel mai asteptat eveniment dedicat animalelor de companie, la Romexpo, in pavilionul C6.

Multe surprize pentru tine si animalutul tau la PetExpo

Pentru orice animal de companie – catel, pisica, pesti, hamster, iepuras, papagal, reptila etc., vei gasi la PetExpo cea mai larga paleta de produse si servicii pentru ingrijirea lui,...

A fost desemnata Mascota PetExpo 2013

Micutul Prince a castigat concursul “Vrei sa-ti faci animalutul vedeta” desfasurat in reteaua sociala Facebook, primind 887 Like-uri. Lupta a fost stransa pana in ultimul moment,...

A mai ramas doar o luna pana la cel mai mai mare eveniment dedicat animalelor, PetExpo

Cel mai mare eveniment dedicat animalelor de companie din Romania revine in perioada 31 Mai – 2 Iunie cu cea mai dinamica editie de pana acum.   PetExpo este paradisul...