Catelusi in cautare de stapani la cea de a doua editie a Targului de Adoptii de la Timisoara


După succesul de la prima ediţie a Târgului de Adopţii de la Timişoara, unde peste 60 de câini şi-au găsit stăpâni într-o singură zi, reprezentanţii asociaţiei Pet Hope caută stăpâni pentru alţi câini comunitari.

După succesul de la prima ediţie a Târgului de Adopţii de la Timişoara, unde peste 60 de câini şi-au găsit stăpâni într-o singură zi, reprezentanţii asociaţiei Pet Hope caută stăpâni pentru alţi câini comunitari.

Asociaţia pentru protecţia animalelor Pet Hope şi Asociaţia Studenţilor de la Medicina Veterinară îi invită pe timişoreni la a doua ediţie a Târgului de adopţie a căţeilor. Evenimentul va avea loc duminică, 10 iulie, între orele 10.00-16.00, la pensiunea de câini a dresorului Valentin Chiriţă, în cartierul Freidorf, la capătul străzii Ion Slavici. Îşi vor căuta stăpâni 50 de căţei deparazitaţi, vaccinaţi şi cu carte de identitate. În cadrul târgului vor avea loc demonstraţii şi lecţii de dresaj, expoziţii cu câini metişi şi promovarea campaniei de sterilizare.

„Prima ediţie a fost o reuşită. Nici noi nu ne-am aşteptat la aşa un interes. Dar iată că există soluţie pentru câinii comunitari. Iubitorii de animale sunt chemaţi să doneze bani pentru campania de sterilizări, dar şi hrană şi alte produse pentru căţeii făra stăpân”, a spus Mihaela Graure, preşedintele Asociaţiei Pet Hope.

 

sursa: www.adoptiicaini.ro

Cele mai citite articole

Vineri incepe PetExpo!

In acest weekend are loc PetExpo, cel mai asteptat eveniment dedicat animalelor de companie, la Romexpo, in pavilionul C6.

Multe surprize pentru tine si animalutul tau la PetExpo

Pentru orice animal de companie – catel, pisica, pesti, hamster, iepuras, papagal, reptila etc., vei gasi la PetExpo cea mai larga paleta de produse si servicii pentru ingrijirea lui,...

A fost desemnata Mascota PetExpo 2013

Micutul Prince a castigat concursul “Vrei sa-ti faci animalutul vedeta” desfasurat in reteaua sociala Facebook, primind 887 Like-uri. Lupta a fost stransa pana in ultimul moment,...

A mai ramas doar o luna pana la cel mai mai mare eveniment dedicat animalelor, PetExpo

Cel mai mare eveniment dedicat animalelor de companie din Romania revine in perioada 31 Mai – 2 Iunie cu cea mai dinamica editie de pana acum.   PetExpo este paradisul...