Cainele tau merita un parc doar al lui!


Pedigree® si Administratia Domeniului Public (ADP) sector 2 invita posesorii si iubitorii de animale de companie, sambata, 11 iunie, incepand cu ora 10:00, in Parcul Morarilor din Bucuresti, sectorul 2, la un eveniment care va marca in mod oficial deschiderea sezonului parcurilor pentru caini, sub sloganul „Cainele tau merita un parc doar al lui!

Pedigree® si Administratia Domeniului Public (ADP) sector 2 invita posesorii si iubitorii de animale de companie, sambata, 11 iunie, incepand cu ora 10:00, in Parcul Morarilor din Bucuresti, sectorul 2, la un eveniment care va marca in mod oficial deschiderea sezonului parcurilor pentru caini, sub sloganul „Cainele tau merita un parc doar al lui!”

 

Locurile special amenajate pentru caini din cele trei parcuri din sectorul 2, Parcul Morarilor, Parcul Gradina Icoanei si Parcul Obor, fac parte dintr-un proiect curajos ce a demarat inca din anul 2008, propunandu-si sa educe si sa responsabilizeze proprietarii de animale de companie.

 

Actrita Nuami Dinescu, cunoscuta deja pentru dragostea pe care o are fata de animale, dar si pasiunea cu care se implica in salvea cateilor cu probleme de sanatate, va fi gazda evenimentului si va coordona cu ajutorul medicului veterinar concursurile cu premii ce vor fi organizate.

 

"Te rugam curata dupa cainele tau. El nu poate."


Zonele dedicate cainilor din incinta parcurilor sunt semnalizate si ingradite, oferind stapanilor ocazia sa-si petreaca timpul liber alaturi de animalul de companie intr-un mod activ si antrenant, in deplina siguranta.

 

In incinta acestor spatii de joaca si plimbare au fost amplasate o serie de facilitati menite sa ajute posesorii de animale: fantani cu apa potabila dotate cu dispozitive speciale pentru animale, mese de periaj si asteptare, obstacole de sarit pentru cainii jucausi, banci, cosuri de gunoi, pungi de plastic de unica folosinta pentru a putea curata cu usurinta dupa caine.

 

Pedigree® si ADP sector 2 curata si intretin saptamanal aceste zone dedicate cainilor din cele 3 parcuri, iar de-a lungul acestei initiative au avut parte de sprijinul comunitatii, dorinta comuna fiind aceea de a oferi atat animalelor cat si oamenilor un mediu sigur si curat pentru petrecerea timpului liber.

 

Medicul veterinar Costin Bratu, consultant veterinar Pedigree®, va raspunde intrebarilor celor prezenti in legatura cu cresterea si ingrijirea corespunzatoare a animalelor si va oferi consultatii gratuite si recomandari cu privire la hrana ce trebuie administrata in functie de talie si specificul rasei.

 

De asemenea, cainilor le vor putea fi verificate tensiunea si pulsul, iar cei „mai slabi de inima” vor putea fi investigati cu un aparat performant de EKG.

 

„Miscarea ajuta cainele sa-si pastreze agilitatea si un bun tonus muscular. Asociata unei diete echilibrate, poate preveni riscul obezitatii canine. Parcurile pentru caini sunt importante spatii de socializare, atat pentru oameni cat si pentru caini, cu reale beneficii la nivelul starii de sanatate”, a mentionat Costin Bratu, Medic Veterinar Consultant Pedigree®.

Simpatic · Fii primul care comenteaza

Cele mai citite articole

Vineri incepe PetExpo!

In acest weekend are loc PetExpo, cel mai asteptat eveniment dedicat animalelor de companie, la Romexpo, in pavilionul C6.

Multe surprize pentru tine si animalutul tau la PetExpo

Pentru orice animal de companie – catel, pisica, pesti, hamster, iepuras, papagal, reptila etc., vei gasi la PetExpo cea mai larga paleta de produse si servicii pentru ingrijirea lui,...

A fost desemnata Mascota PetExpo 2013

Micutul Prince a castigat concursul “Vrei sa-ti faci animalutul vedeta” desfasurat in reteaua sociala Facebook, primind 887 Like-uri. Lupta a fost stransa pana in ultimul moment,...

A mai ramas doar o luna pana la cel mai mai mare eveniment dedicat animalelor, PetExpo

Cel mai mare eveniment dedicat animalelor de companie din Romania revine in perioada 31 Mai – 2 Iunie cu cea mai dinamica editie de pana acum.   PetExpo este paradisul...