Spectacol in Parcul Lumea Copiilor. Micutii pot adopta un animalut


Pe 4 iunie, la ora 15.00, în Parcul "Lumea Copiilor" are loc spectacolul "DE ZIUA LUI, COPILUL TAU ISI DOREŞTE UN PRIETEN".

 

Copii sunt chemaţi la spectacol sâmbătă, în parcul de lângă Palatul Copiilor. Pentru ei vor da concursul: Corina Dragomir, Polina Gheorghe, Eugenia Moise, Vasile Topârceanu, Marioara Man-Gheorghe, Valeria Arnăutu, ansamblurile de copii "Plaiuri româneşti" şi "Pasitos", trupa de dans "Pinocchio".

Spectacolul este prezentat de Valeria Arnăutu, invitat special fiind Cornelia Duţă.

Pe 4 iunie, la ora 15.00, în Parcul "Lumea Copiilor" are loc spectacolul "DE ZIUA LUI, COPILUL TAU ISI DOREŞTE UN PRIETEN".

 

Copii sunt chemaţi la spectacol sâmbătă, în parcul de lângă Palatul Copiilor.

 

Pentru ei vor da concursul: Corina Dragomir, Polina Gheorghe, Eugenia Moise, Vasile Topârceanu, Marioara Man-Gheorghe, Valeria Arnăutu, ansamblurile de copii "Plaiuri româneşti" şi "Pasitos", trupa de dans "Pinocchio". Spectacolul este prezentat de Valeria Arnăutu, invitat special fiind Cornelia Duţă.În cadrul spectacolului va avea loc un târg de adopţii-animale de companie.Organizator este  PRIMARIA SECTORULUI 4 în parteneriat cu FUNDATIA ROMANA DE FOLCLOR si Asociaţia de protecţie a animalelor "DEPIND DE NOI".

 

sursa: realitatea.net

Cele mai citite articole

Vineri incepe PetExpo!

In acest weekend are loc PetExpo, cel mai asteptat eveniment dedicat animalelor de companie, la Romexpo, in pavilionul C6.

Multe surprize pentru tine si animalutul tau la PetExpo

Pentru orice animal de companie – catel, pisica, pesti, hamster, iepuras, papagal, reptila etc., vei gasi la PetExpo cea mai larga paleta de produse si servicii pentru ingrijirea lui,...

A fost desemnata Mascota PetExpo 2013

Micutul Prince a castigat concursul “Vrei sa-ti faci animalutul vedeta” desfasurat in reteaua sociala Facebook, primind 887 Like-uri. Lupta a fost stransa pana in ultimul moment,...

A mai ramas doar o luna pana la cel mai mai mare eveniment dedicat animalelor, PetExpo

Cel mai mare eveniment dedicat animalelor de companie din Romania revine in perioada 31 Mai – 2 Iunie cu cea mai dinamica editie de pana acum.   PetExpo este paradisul...