Show cu caini de terapie la Scoala Americana


Sambata, 7 mai 2011, echipa Caini pentru Oameni a VIER PFOTEN a organizat o mega demonstratie canina, atat pentru copii cat si pentru parinti, la scoala Americana din Bucuresti.


Demonstratia a cuprins exercitii de disciplina si aport, dar si alte elemente ce au uimit publicul.

Sambata, 7 mai 2011, echipa Caini pentru Oameni a VIER PFOTEN a organizat o mega demonstratie canina, atat pentru copii cat si pentru parinti, la scoala Americana din Bucuresti.


Demonstratia a cuprins exercitii de disciplina si aport, dar si alte elemente ce au uimit publicul.


Echipa canina Caini pentru Oameni a fost compusa din 3 fosti caini fara stapan special antrenati pentru astfel de evenimente si nu numai. Cainii Mulan, Tuca si Tibi sunt si caini de terapie, ajutand copii cu diverse nevoi speciale sa se refaca sau sa-si imbunatateasca vizibil starea de sanatate. De altfel, Caini pentru Oameni este si primul proiect de terapie asistata de caini din Romania.


In cadrul evenimentului, impresionanta mascot gonflabila VIER PFOTEN precum si un cort info au fost instalate in curtea scolii, iar reprezentantii fundatiei au impartit fluturasi, abtibilduri si alte obiecte promotionale celor prezenti la eveniment.

 

 
 

Atat parintii cat mai ales cei mici au fost incantati de giumbuslucurile executate cu mare gratie de cei trei caini special antrenati pentru a desena zambete pe fetele privitorilor. Cu toate acestea, mesajul acestor evenimente este unul cat se poate de serios : ”Adoptati un caine fara stapan, investiti in el dragoste si intelegere si veti obtine un adevarat prieten care si-ar da si viata pentru dvs.!”

sursa: www.vier-pfoten.ro

Discuta despre animalute pe forumul comunitatii animalelor de companie -->AICI

 

Vrei si tu sa scrii un articol sau ai o stire/comunicat de presa? Il asteptam cu drag pe adresa: contact[@]petsbox.ro . Indepartati voi parantezele patrate- este o metoda de a evita spam-ul.

 

 

Simpatic · Fii primul care comenteaza

Cele mai citite articole

Vineri incepe PetExpo!

In acest weekend are loc PetExpo, cel mai asteptat eveniment dedicat animalelor de companie, la Romexpo, in pavilionul C6.

Multe surprize pentru tine si animalutul tau la PetExpo

Pentru orice animal de companie – catel, pisica, pesti, hamster, iepuras, papagal, reptila etc., vei gasi la PetExpo cea mai larga paleta de produse si servicii pentru ingrijirea lui,...

A fost desemnata Mascota PetExpo 2013

Micutul Prince a castigat concursul “Vrei sa-ti faci animalutul vedeta” desfasurat in reteaua sociala Facebook, primind 887 Like-uri. Lupta a fost stransa pana in ultimul moment,...

A mai ramas doar o luna pana la cel mai mai mare eveniment dedicat animalelor, PetExpo

Cel mai mare eveniment dedicat animalelor de companie din Romania revine in perioada 31 Mai – 2 Iunie cu cea mai dinamica editie de pana acum.   PetExpo este paradisul...