Ghidul dvs. de urgente ale pisicilor - Partea I


Urgentele pot aparea in fiecare zi. Dar daca sunteti informati si pregatiti, puteti creste semnificativ probabilitatea unui sfarsit fericit. Pentru a va ajuta sa invatati ceea ce puteti face atunci cand va confruntati cu o situatie de criza, am alcatuit o lista, respectiv, o brosura cu materiale informative si importante. Acest material a fost gandit numai ca un ghid.

Urgentele pot aparea in fiecare zi. Dar daca sunteti informati si pregatiti, puteti creste semnificativ probabilitatea unui sfarsit fericit. Pentru a va ajuta sa invatati ceea ce puteti face atunci cand va confruntati cu o situatie de criza, am alcatuit o lista, respectiv, o brosura cu materiale informative si importante. Acest material a fost gandit numai ca un ghid. D

aca pisica dvs. este ranita sau bolnava, va recomandam sa solicitati consultanta de specialitate de la medicul dvs. veterinar.

Cum sa executati resuscitarea cardio-pulmonara – Sa speram ca nu veti avea nevoie de aceste abilitati, dar invatarea modalitatii in care se executa resuscitarea cardio-pulmonara de baza va poate salva viata pisicii dvs.

 

Ce e de facut daca animalutul dvs. de companie se sufoca – Tinand cont de faptul ca animalutul dvs. nu poate vorbi cu dvs., invatarea semnelor specifice sufocarii si a ceea ce puteti face pentru pisica dvs. poate ajuta major si in multe situatii poate face diferenta intre viata si moarte.

 

Cum se aplica un bandaj – Invatarea modului in care se aplica un bandaj la pisica necesita ceva experienta. Un bandaj aplicat prea strans sau prea larg poate provoca chiar mai multe prejudicii.

 

Cum sa luati temperatura corporala a pisicii dvs. – Luarea temperaturii animalutului dvs. de companie, cu siguranta nu este o sarcina placuta sau una dintre cele favorite, dar este extrem de utila in stabilirea severitatii starii de boala a animalutului dvs.

 

Cum sa faceti un mini examen fizic (consult) acasa – Aflati cum sa va examinati pisica in cazul in care apare o urgenta reala.

 

Cum sa-i administrati pisicii dvs. tratamentul – Multe dintre animalutele de companie ranite sau bolnave vor avea nevoie de tratament. Invatati cum sa-i administrati pisicii dvs. tratamentul, rapid si usor.

Unele dintre urgentele obisnuite pot fi tratate initial acasa. In continuare, vom enumera cateva dintre situatiile de urgenta cu care v-ati putea confrunta.

Asadar cititi urmatoarele 11 articole care vor detalia aceste situatii.

 

sursa: vets 4 all pets

 

Cele mai citite articole

Ghidul dvs. de urgente ale pisicilor - Partea XII

Si am ajuns si la ultimul articol din seria noastra dedicata stapanilor de pisicute.

Ghidul dvs. de urgente ale pisicilor - Partea XI

Urmareste seria de articole si ai mare grija de pisicuta ta!

Ghidul dvs. de urgente ale pisicilor - Partea X

Pisicutele sunt tare sensibile. Invata ce trebuie sa faci in caz de probleme.

Ghidul dvs. de urgente ale pisicilor - Partea IX

Tu stii ce sa faci in cazul in care pisica ta cade de la inaltime?