La PetExpo, intre 10-12 iunie la Zone Arena, te asteptam cu un program-maraton de demonstratii de dresaj, concursuri cu premii si show-uri de toaletaj!


Doar la PetExpo, intre 10-12 iunie la Zone Arena, esti invitat nu numai sa asisti, ci chiar sa participi cu animalutul tau la demonstratii si concursuri.

Doar la PetExpo, intre 10-12 iunie la Zone Arena, esti invitat nu numai sa asisti, ci chiar sa participi cu animalutul tau la demonstratii si concursuri.

Daca stii ca ai un catel care bate recordurile la pofta de mancare inscrie-l in concursul « Cel mai mancacios catel »  sau daca este mai abil din fire, participati impreuna la « Traseul cu obstacole ». Castigatorii vor primi premii oferite de expozantii PetExpo !

La PetExpo ai ocazia unica de a vedea un show de tuns si coafura canina realizat de profesionisti!

 

Duminica la seminarul „Cel Mai Bun Prieten al Omului” poti participa la o sesiune de toaletaj interactiv, unde asisti la demonstratii live pe mai multe tipuri de par/rase de caini si la un show de styling!

Mai mult, iti poti lasa fara grija catelul pe mana profesionistilor in arta toaletajului canin! In plus, la PetExpotoaletarea micului tau prieten este gratuita! Trebuie doar sa-ti faci o programare pe e-mail la adresa petexporomania@gmail.com.

 

Va asteptam la PetExpo Romania, cel mai important eveniment dedicat animalutelor de companie, intre 10-12 iunie la Zone Arena!

Cele mai citite articole

Solutia optima impotriva puricilor si capuselor

O singura aplicare pentru o dubla protectie :toti cei care au caini sau pisici stiu ca puricii si capusele sunt un adevarat cosmar. Acesti paraziti provoaca un mare disconfort pentru animale...

Nu oferiti cadou animal de companie fara sa va asigurati ca acesta este dorit

Martina Schnell, expert VIER PFOTEN in animale de companie: „Vor toti membrii familiei un animal de companie? Exista suficient timp pentru a avea grija de acesta in mod corespunzator?...

Cum gandeste un catel

Stii cum sa te comporti cand te apropii de un catel?