Feedback

Inregistreaza-te pe petsbook.ro

Nume animalut:
Nume proprietar:
Adresa e-mail:
Parola:

AJUTOR!!!!

Postat pe 14 Jul 2011 la 10:08

Am 14 pui de pisicute.As dori sa le dau in adoptie dar nu stiu cum sa fac!Nu ma trimiteti la pet shop-uri ca acolo costa 30 de lei adoptia de pisicuta.Va rog daca are cineva o solutie lasati-mi un mesaj pe profil sau pe mail pisika_mir@yahoo.com.Nu ezitati sa ma contactati si la tel 0730342160.Va multumesc si va rog ajutati-ma sa nu le abandonez..Nu pot face fata la 17 pisici(3 mame si 14 pui). chatterbox

Postat pe 25 Jul 2011 la 23:50

dute la un veterinar poate el stiewinking

Postat pe 28 Jul 2011 la 00:03

Multumesc pentru sfat,am fost si mi-a recomandat sa incerc totusi sa le gasesc stapani!at wits' end - New!

Postat pe 06 Aug 2011 la 09:25

Si eu sunt in situatia asta. Am cules de pe strada 7 pui de pisica dar mai am acasa alte 4 pisici. si 4 caini Puii sunt foarte frumosi si "bine-crescuti". Adoptati, adoptati, adoptati

Postat pe 09 Aug 2011 la 13:00

esti o norocoasa(norocos) ca ai doar 7 eu acum am reusit sa ajung la 14!Oricum sanatoase sa fie ca vom vedea ce vom face cu ele!Merci pt sfat!

Postat pe 13 Aug 2011 la 15:10

faci anunturi pe internet...la mai multe site....numai asa vei reusi...cauta la anunturi si la primarie fiecare sector....afiseaza anunturi pe stalp...statii de tramvai....peste tot....asa am facut si eu,pt ca aveam prea multi am dat numai juma,restul au crescut si numeni nu mai vrea pisica matura sad succes!

Postat pe 14 Aug 2011 la 23:09

Merci,dar am reusit sa raman cu 8 pisici(3mame si 5pui)le-am gasit stapani la restul,mai am un pic si poate reusesc sa le dau si pe astea!daydreaming - New!

Postat pe 16 Aug 2011 la 11:35

bravooo...ma bucur mult pt tine...mult succes in contiunare!

Postat pe 21 Dec 2011 la 10:52

Kitty dar cu ai reusit sa "ajungi" la 14 ? Ai incercat sa sterilizezi pisicile?
Imi e greu sa cred ca vei reusi sa dai spre adoptie mai repede decat reusesc ele sa se inmulteasca.
Eu am reusit sa ajung la 7 mature in casa ... luate de pe strazi. As spera ca asta e si situatia ta.
Acum ma zbat sa conving o femeie sa isi duca pisica ramasa gestanta la sterilizat ... greu cu ideile folclorice ... ca trebe si ea sa simnta cum e sa fi mama ... ca si puii aia sunt suflete si ele. As fi curios daca in 2 saptamani ar fi trebuit sa mearga cu 3 pui mici la doctor si sa ii vada cum se chinuie sa moara, daca ar mai fi gandit asa de lejer.