Feedback

Inregistreaza-te pe petsbook.ro

Nume animalut:
Nume proprietar:
Adresa e-mail:
Parola:

De ce sunt persoane care urasc cateii ?

Postat pe 31 May 2011 la 18:08

De ce sunt persoane care urasc cateii ? Am auzit diferite motive precum : cainii miros urat, fac mizerie, intretinerea lor este prea scumpa, ei nu isi iubesc stapanii asculta de noi doar pentru ca le dam mancare, au avut experiente negative in trecut cu caini, nu suporta ca aceste animale sunt tratate precum niste copii sau chiar ca ar putea fi ucisi de catre caini ! Hmmm... oare sa fie acestea motivele pentru care nu suporta cainii (sau orice alt animalut, in trecut multa lume nu suporta pisicile acum a venit randul cateilor) ? Nu cred, parerea mea este ca astfel de oameni sunt intoleranti (chiar si fata de alti oameni) si nu vor sub nici o forma sa accepte si sa respecte alte vietati, ar prefera sa le omoare decat sa le tolereze. Suntem totusi in secolul 21, dar observ ca doar tehnologia evolueaza pe cand mintea umana stagneaza... Voi ce pare aveti ? [#:-

Postat pe 31 Aug 2011 la 16:50

parerea mea despre oamenii care urasc catelusii este una foarte proasta.Eu iubesc catelusii de cand aveam 3 ani si nu as putea sta la discutii cu un om care uraste catelusii.not listening - New!

Postat pe 02 Sep 2011 la 13:49

Oamenii care nu iubesc cainii poate nu le plac pt ca i-au muscat intr-o zi sau altele .Bunica mea nu stiu ce are de nu ii iubeste cainii ei ii plac vacile si oile asa e ea pe caini ii uraste ,dar asta e ea...

Postat pe 21 Oct 2011 la 15:10

Oamenii care nu iubesc cainii, nu iubesc nici alti oameni, pentru ca cine nu are suflet pentru animale nu are nici pentru oameni. Chiar daca au fost muscati vreodata de un caine acesta nu este un motiv ca sa nu iubesti cateii, mai bine si-ar pune intrebarea de ce i-a muscat acel caine? Poate l-au atacat ei, l-au speriat prin tipete si gesticulari amenintatoare cu mainile, sau i-au incalcat teritoriul si exemplele pot continua. Cainii nu miros urat daca li se acorda o minima ingrijire si invata foarte repede sa nu faca mizerie, asa ca nu exista nici un motiv pentru care sa detesti un caine si un animalut in general, mai ales ca si ei sunt suflete si isi au rolul pe pamant. Cat despre bunica ta, eu cred ca ii plac vacile si oile pentru ca ii aduc foloase materiale. In ultima vreme am observat cu tristete ca si ura impotriva pisicilor a luat amploare. In ce lume traim? Cand ne vom civiliza?batting eyelashes

Postat pe 22 Oct 2011 la 14:47

ai mare dreptate cand spui ca mintea omului stagneaza in mare parte dintre noi suntem de moda veche nu evoluam odata cu tehnologia din pacate la fel si conceptia omului.Am trait acum 6 ani intro tara unde eram inconjurati de iubitori de animale si nu incelegeam pe atunci ce inseamna un animal de companie .EI lucrurile sau schimbat acuma suntem stapi nii unui puiut de dalmatian si sau cam shimbat multe , in primul rand am inteles de ce tii asa de mult la un animal e ,ca un copil Eu cred ca nu exista om care in adancul sufletului lui sa nu iubeasca un biet suflet sau asa miar placea sa credl

Postat pe 23 Oct 2011 la 17:36

Sa va bucurati mult de dalmatianul vostru, noul membru al familiei

Postat pe 21 Dec 2011 la 10:24

Uite mie nu imi plac caini. Nu ii urasc, nu ii bat, nu ii fugaresc, imi e mila de ei cand ii vad pe strazi, cand voi fi la casa, voi lua doi/trei amarati dinastia de pe strada, vor fi adevarati mebrii ai familiei, ca si felinele. Nu am fost muscat de aini decat o data .. .dar subtirel, de un sorecar, din vina mea ... deci clar nu am sechele ... la 10 minute dupa eram prieten cu cainele. Cu toate astea nu imi plac cainii in mod deosebit. Pur si simplu ca si in cazul oamenilor, imi plac fiintele mai autonome ... cum ar fi de exemplu pisicile! Poate si fiindca am stat mereu la bloc, multe ore la munca, si atunci a avea un caine era cam imposibil ... Probabil atitudinea mea se va schimba radical cand voi avea posibilitatea sa iau mai aproape niste caini.
Oricum in general, cei care URASC cainii, sunt oameni slabi, cu fobi, sau cu lacune grave de educatie, intoleranti, sau foarte aroganti. As merge si mai departe, multi din acestia cu siguranta au grave probleme psihice .. .dar cum la noi nu te obliga nimeni sa mergi macar la psiholog, daca nu la psihiatru ... asta e. Ii toleram in libertate.

Postat pe 26 Dec 2011 la 11:57

De prosti ce sunt. Nu ai de ce sa URASTI un suflet nevinovat. Ca nu ii preferi, e altceva, dar ura... e inumana.