Feedback

Inregistreaza-te pe petsbook.ro

Nume animalut:
Nume proprietar:
Adresa e-mail:
Parola:

Ce parere aveti despre masacrul legal aplicat cailor salbatici?

Postat pe 19 May 2011 la 14:15

Cei 71 de cai sălbatici capturaţi din pădurea Letea, ultimul refugiu din Europa al acestor animale, vor fi duşi astăzi la abator, deşi analizele de sânge nu au venit. Poliţia nu poate să facă nimic...

Click aici pentru a vedea link-ul...

Nu-mi vine sa cred in ce tara traim. Chiar nu inteleg de ce nu se mai poate astepta...

Postat pe 31 May 2011 la 18:14

Traim intr-o tara plina de oameni intoleranti, lasi, lenesi cu inclinatii criminale ! Astazi s-a votat eutanasierea cateilor ! Cat de trist ! Cat despre caluti, numai Uniunea Europeana putea sa ne ajute avand in vedere ca sunt singurii cai salbatici din Europa ! Asta este, UE ne-a intors spatele, acum doar putem spera la o minune sau sa vina sfarsitul lumii mai repede ... Asta gandesc !

Postat pe 05 Jun 2011 la 13:04

Lisa , inca ne luptam sa oprim eutanasierea : www.fnpa.ro , deja aproape toate tarile stiu cat de cruda e Romania.!!

Postat pe 05 Jun 2011 la 13:23

Hmmm... am auzit ca o sa se voteze marti legea... e un cacat ma scuzati de expresie :( Sa presupunem prin absurd ca nu o sa voteze legea, asta va opri abuzul si abandonul ? NU ! pentru ca statul nu vrea sa se implice... asta e daca animalele nu pot sa voteze, sufera :-S